Tornant de Setmana Santa… un nou seminari de recerca.


  • Seminaris de Recerca 2012Dimarts 10 d’abril 2012
  • Hora i lloc: 12.30h. Aula Magna de la Facultat de Farmàcia
  • Conferència “Caracterització de l’aroma dels vins”
  • A càrrec de Montserrat Riu, acompanyada de Jordi Torrens, Arnau Serra, Rebeca Tudela, M. Ángeles Aguilera, Ana M. Chinchilla, Stefania Vichi, Susana Buxaderas, Elvira López (Departament de Nutrició i Bromatologia).

Els Seminaris de Recerca són un cicle de 13 conferències que tenen per objectiu donar a conèixer les línies d’investigació  actualment obertes a la Facultat i introduïr així els estudiants al món de la recerca. Més informació: programa complet de Seminaris de Recerca 2012 i informació addicional.

Aquesta entrada ha esta publicada en Conferències, Farmàcia, Nutrició, Recerca, Seminaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.