El 33, el canal de l’alimentació


El Canal 33 sempre s’ha caracteritzat pel seu interès en l’emissió d’espais relacionats amb la cuina i els aliments. En aquests moments podem trobar dins la seva programació diversos espais amb aquesta temàtica que ens permetran veure i viure noves experiències des de diferents punts de vista.

Els diumenges a la nit és el torn de Karakia, on gent d’altres cultures ens dóna a conèixer els seus costums i tradicions, sovint a través de la seva cuina i dels ingredients utilitzats, i de les diferents maneres de preparar-los.

Al vostre gust, un espai que tracta la cuina des d’un punt de vista transversal, aborda cada dia temes de gran interès com l’origen dels productes o llocs on poder gaudir de grans àpats, a partir de reportatges i seccions d’allò més interessants.

A En clau de vi, que ja ha iniciat la 3a temporada, Marcel Gorgori i els seus ens mostren com tothom pot aprendre a distingir i a valorar les característiques d’un bon vi amb la col.laboració del sommelier Josep Roca .

Podeu seguir aquests programes a través del servei TV3alacarta de Televisió de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Cuina, Farmàcia, Videos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.