Gastropop, la festa de la cultura agroalimentària


L’últim dissabte de cada mes el Poble Espanyol de Barcelona acull Gastropop, una jornada festiva que vol apropar a tothom la cultura agroalimentària i la producció tradicional del nostre país. A la plaça major del recinte, situat a Montjuic,  s’hi pot degustar tot tipus de productes  de la terra, amb vetllades que inclouen àpats, mercat de productes, tallers, tastos de vins i fins i tot actuacions musicals per a tota la família.

La propera cita de Gastropop és La festa del mar, que el proper dissabte 28 d’abril presentarà una variada oferta de peix i marisc de Barcelona a tothom qui desitgi apropar-s’hi. El 26 de maig serà el torn de La festa dels formatges artesans catalans.

Al Poble Espanyol també hi té lloc el cicle Gastronomia 360º, adreçat a un públic més expert i professional, amb l’objectiu de proposar cada mes una experiència culinària entorn a tastos, classes i tallers.

Podeu trobar més informació sobre els productes típics de la nostra terra al catàleg de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Cuina, Farmàcia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.