Recurs electrònic en prova: “The Biomedical and Life Sciences Collection”


Fins el 12 de desembre de 2012 podeu provar i valorar el recurs electrònic The Biomedical and Life Sciences Collection.
Aquesta col·lecció consta de presentacions audiovisuals animades i sincronitzades amb la narració d’importants científics. Està organitzada en sèries completes i s’actualitza regularment amb un creixement de més de 1.000 converses. La consulta es pot fer a través de les sèries, cercant converses sobre un tema del nostre interès o registrant-nos per crear un perfil.

Per accedir-hi heu d’anar al Web del CRAI i des de  Recursos d’informació  accedir a Recursos electrònics en prova. Recordeu que a “Recursos electrònics en prova” també trobareu el qüestionari de valoració.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Farmàcia, Recursos electrònics, Seminaris, Universitat de Barcelona, Videos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.