Barcelona, seu de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia a la Mediterrània


L’Acadèmia Internacional de Gastronomia ha escollit Barcelona com a una de les seus de la seva institució. La capital catalana, concretament, acollirà la Divisió de la Mediterrània de l’AIG, en una decisió presa per unanimitat pels presidents de les acadèmies de Síria, França, Itàlia, Bèlgica, Portugal, Suïssa, Estats Units i Espanya.

 La designació de Barcelona reforça l’aposta estratègica de la ciutat pel sector gastronòmic (entre les seves aportacions destaca l’impuls per aconseguir que la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat), en una iniciativa que ha rebut el suport de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

L’AIG, que reuneix acadèmies gastronòmiques de tot el món des de 1983, té com a objectiu la protecció i el desenvolupament de la cultura gastronòmica a nivell mundial.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.