Formació d’usuaris per al mes de juny


Més informació i inscripcions:

  • La sessió sobre SciFinder serà de caràcter pràctic, realitzant diferents tipologies de cerca.  Serà a l’aula d’informàtica de la Biblioteca de Farmàcia el 14 de juny de 12h a 14h. Cal inscriure’s-hi prèviament a través del formulari disponible al Campus Virtual de Formació (busqueu l’apartat de la Biblioteca de Farmàcia i cliqueu sobre la sessió de SciFinder prevista).
  • RefWorks realitza webinars de formació regularment. Per a inscriure’s-hi o accedir als enregistraments de formacions passades cliqueu aquí. Els webinarsen castellà previstos per el mes de juny són:
    • Editor de los formatos bibliográficos. 8 de juny a les 12h.
    • Previsualización del nuevo Write N Cite para Windows. 28 de juny a les 16h.
    • RefWorks en 20 minutos. 29 de juny a les 12h.
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Farmàcia, Recursos electrònics, Serveis biblioteca, Sessions de formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.