Entrevista a Núria Casamitjana, directora de Formació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)


Nuria CasamitjanaS’ha publicat a Notícies de la UB una entrevista a la Dra. Casamitjana, entorn al tema de la “salut global”.

Núria Casamitjana Badia, professora titular del Departament de Farmacologia i Química Terapèutica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, és directora de Formació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), una organització que des dels àmbits de la cooperació internacional i la ciència té com a objectiu millorar la salut i el desenvolupament de les poblacions més vulnerables a escala mundial. El centre està vinculat al campus d’excel·lència internacional de la salut de la UB, HUBc.

L’any 2006, va participar, juntament amb el catedràtic de la UB Pedro Alonso, en la creació del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB, Hospital Clínic-UB), del qual va ser directora tècnica fins al 2011. Des del maig del 2010, el CRESIB està integrat en l’ISGlobal.

Aquest estiu, Núria Casamitjana va coordinar, conjuntament amb Joan Tallada, també de l’ISGlobal, el curs International Policies and Global Health, que es va dur a terme en el marc d’Els Juliols de la UB.

Consulteu aquí l’entrevista.

Més informació:

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Entrevistes, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.