I Dia Mundial de la Tapa


El proper 29 de setembre tindrà lloc a diversos punts d’Espanya la 1a edició del Dia Mundial de la tapa, una celebració que s’estendrà del 27 al 30 d’aquest mes, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme. Al llarg d’aquests 4 dies les tapes seran les protagonistes als establiments hotelers espanyols, que complementaran l’oferta amb diverses activitats culturals, amb l’objectiu de posar de manifest el valor d’aquest element tan característic de la cuina espanyola.

En el marc de la celebració, a Barcelona obrirà les portes la I Fira de la tapa San Miguel Tast, al Sant Jordi club, on del 27 al 30, des de les 12h fins les 16:30h i de 20h a 24h es podran degustar tapes acompanyades de cervesa, amb entrada gratuïta al recinte.

A banda de Barcelona, també hi haurà activitats a ciutats com Sant Carles de La Ràpita, Lleida, Sevilla, Lugo, Toledo, San Sebastià, Valencia i Vigo.
La celebració està organitzada per l’Associació Saborea España, que reuneix 5 entitats, (Federación Española de Hostelería, Asociación Española de Destinos para la Promoción del Turismo Gastronómico, Eurotoques, Facyre i Paradores de Turismo), i agrupa 22 destins turístics espanyols.

Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Aliments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.