Participa a la Beca SENBA d’Investigació en Nutrició Bàsica i aplicada


La Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación y Dietética (FESNAD) convoca la Beca SENBA, centrada en el camp Nutrició clínica i la comunitària, la investigació bàsica en la nutrició i la dietètica, i dotada amb 11800 euros.

La beca té una durada de 2 anys i està adreçada a titulats superiors o diplomats, menors de 40 anys, vinculats a universitats, centres hospitalaris, centres oficials d’investigació i institucions de l’àmbit de la salut.

Podeu consultar les bases de la convocatòria a la web de la FESNAD. Teniu temps de presentar el vostre projecte fins el dia 26 d’octubre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Beques, Farmàcia, Nutrició, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.