5è Congrés Internacional d’Autocontrol i Seguretat Alimentària KAUSAL 2012


Del 17 al 19 d’octubre Barcelona acollirà el 5è Congrés Internacional d’Autocontrol i Seguretat Alimentària KAUSAL 2012, que amb el lema Junts, aliments amb garantia pretén reflexionar sobre la seguretat dels aliments des de tots el àmbits que intervenen en el sector.

El congrés, principal esdeveniment  científic sobre el present i futur de la seguretat alimentària i l’autocontrol a tota la cadena alimentària, vol ser un punt de trobada dels professionals de la seguretat alimentària, així com un fòrum on exposar i compartir les diferents experiències, inquietuds i solucions, en un esdeveniment que es preveu que reuneixi més de 400 professionals del sector i ponents de referència internacional.

Durant el congrés es tractaran temes  que giraran entorn els sistemes  d’autocontrol, la identificació de nous perills, mètodes d’anàlisi, la gestió de seguretat alimentària, entre d’altres.

Podeu inscriure-us-hi on-line fins divendres 5 d’octubre.

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.