T’agrada fer fotos?


Si la resposta és que sí, estàs de sort perquè hi ha en marxa un parell de concursos fotogràfics.
El primer d’ells és l’Enfoca UB, que engega la seva segona edició sota el tema Una visió inèdita de la UB. Si voleu participar, consulteu la web del concurs, on trobareu tota la informació respecte a les bases, procediment per enviar les fotografies, els premis, etc. Teniu temps fins el proper 5 de novembre.
El segon és el Concurs de Fotografia de Natura fotoNAT-UB2012, que ja va per la seva sisena edició i està organitzat pel Centre de Recursos de Biodiversitat Animal de la Facultat de Biologia. També disposen d’una web pel concurs, on trobareu tota la informació que us cal per participar-hi. En aquest cas, podeu enviar les vostres fotografies fins els proper 31 d’octubre.

Aquesta entrada s'ha publicat en Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.