Dia Mundial de l’Alimentació 2012


Avui 16 d’octubre es celebra un cop més el Dia Mundial de l’Alimentació. En aquesta ocasió la FAO ha triat com a tema Les cooperatives agrícoles alimenten al món, “per destacar el paper de les cooperatives per millorar la seguretat alimentària i contribuir a l’erradicació de la fam“, ja que l’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides va decidir declarar aquest any 2012 com Any Internacional de les Cooperatives.
Com cada any, a la pàgina que la FAO dedica al seu portal a aquest dia, trobareu tota la informació relacionada, com ara el programa, el cartell, imatges, vídeos, notícies, accions dutes a terme, com participar, etc.
A les biblioteques del CRAI de la UB trobareu força recursos sobre les cooperatives agrícoles.
Us deixem amb el vídeo que la ONG Acción Contra el Hambre ha realitzat amb motiu d’aquest dia:

La dictadura del Hambre, campaña de Acción Contra el Hambre

Veure vídeo
La dictadura del hambre, campanya d’Acción Contra el Hambre

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Nutrició i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Dia Mundial de l’Alimentació 2012

  1. RadioEspectaculo ha dit:

    Sóc de Conca Equador, estudi comunicació social i en realitat és terrible la problemàtica que s’està vivint en aquesta època, a la meva ciutat també es dóna aquesta problemàtica i espero poder fer alguna cosa per ajudar en l’assumpte … una salutació

Els comentaris estan tancats.