Recursos electrònics en prova


Actualment els membres de la UB poden accedir a un parell de recursos electrònics d’informació en proves.
El primer és l’ULLMANN’S Encyclopedia of Industrial Chemistry que és una obra de referència sobre l’estat de la tècnica detallant la ciència i la tecnologia en totes les àrees de la química industrial. Les àrees temàtiques que cobreix són: productes químics inorgànics i orgànics, materials avançats, productes farmacèutics, polímers i plàstics, metalls i aliatges, biotecnologia i productes biotecnològics, química dels aliments, enginyeria de processos i operacions unitàries, mètodes analítics, protecció del medi ambient, etc. Estarà disponible fins el proper 8 de novembre.

El segon és The Biomedical & Life Sciences Collection, una col·lecció de seminaris en línia impartits per experts mundials en diferents matèries. Actualment compta amb més de 1500 presentacions distribuïdes en diferents categories, series i àrees de teràpia.
Estarà disponible fins el proper 31 de desembre.
Us animem a provar-los i a que ompliu els qüestionaris d’avaluació per tal que puguem conèixer la vostra opinió sobre els mateixos.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, CRAI, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.