L’alimentació i la nutrició, protagonistes al CCCB


El  CCCB serà en els propers dies un escenari on l’alimentació i la nutrició tindran un gran protagonisme.

Per una banda, el 19, 20 i 21 d’octubre hi tindrà lloc la 2a edició del Film and Cook, el festival de cine i gastronomia de Barcelona. Durant aquests 3 dies es projectaran pel·lícules, documentals i curts relacionats amb el món de la gastronomia, però també hi tindran cabuda les demostracions en directe de cuiners com Joan Roca o Elena Arzak, així com diverses taules rodones i tallers i un concurs de curtmetratges. Podeu consultar-ne la programació a la web del festival.

D’altra banda, el CCCB també presenta un cicle de debats entorn l’alimentació i la salut. Amb el títol, Alimentar el món. Seguretat i sostenibilitat en la producció global d’aliments els propers 22 i 29 d’octubre i 5 i 8 de novembre es duran a terme 4 conferències on es debatrà sobre el model  alimentari, les formes de producció dels aliments i el seu impacte en la nostra salut i en el medi ambient. Entre els participants destaca el Catedràtic d’Antropologia Social de la Ub i Director de l’Observatori de l’Alimentació, Jesús Contreras, que presentarà La Modernitat Alimentària: entre la sobreabundància i la inseguretat, amb Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, com a moderador.  També moderarà una de les conferències Enric I. Canela, Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB. Trobareu més informació sobre les conferències al web del CCCB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Conferències i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.