Barcelona acull el 41è Simposi de la Societat Europea de Farmàcia ClínicaAquest estiu, seguint el fil de l’entrevista al Dr. Mariño publicada al web-UB,  ens fèiem ressó del 41è Simposi de la Societat Europea de Farmàcia Clínica, una cimera científica que, sota el lema “Personalized and Safe Therapy“, tindrà lloc des d’avui mateix i fins el proper dia 31 a Barcelona. La Societat Europea de Farmàcia Clínica (ESCP) organitza aquest simposi juntament amb la Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia (FCFT) de la Universitat de Barcelona, que dirigeix el catedràtic de Farmàcia Galènica Eduardo L. Mariño.

L’acte d’inauguració ha tingut lloc avui dilluns, 29 d’octubre, a les 9 hores, a l’Hotel Fira Palace Barcelona, amb l’assistència del Dr. Xavier Testar, delegat del rector per a Accions Estratègiques d’Innovació. Hi han participat el catedràtic Eduardo L. Mariño, president del simposi, i Cecilia Bernsten, presidenta de l’ESCP. A continuació, ha tingut lloc la primera conferència plenària, «Advances in predictive and personalized medicine» (9.30 hores), a càrrec del prestigiós investigador Manuel Perucho, especialitzat en el camp de la biologia del càncer.

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmàcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.