Inaugurada la col·lecció Treballs Finals de Grau de Farmàcia al Dipòsit Digital de la UB


El Dipòsit Digital ha inaugurat recentment la col·lecció Treballs Finals de Grau de Farmàcia, amb la incorporació de 3 treballs presentats durant el curs passat:

  • Control de qualitat del guaranà; d’Helena Izquierdo Borau.
  • Estudio sobre la utilización de la talidomida desde los trágicos años sesenta hasta la actualidad. Análisis de la perspectiva legal y ética; de Catalina Romaguera Bosh.
  • Elaboració, control, caracterització i aplicacions de comprimits d’alprazolam via oral; de Cristina Rusiñol Antoñanzas.

El Dipòsit Digital és el dipòsit institucional -coordinat pel CRAI- que conté en format digital les publicacions en accés obert derivades de l’activitat docent, investigadora i institucional del professorat i d’altres membres de la comunitat universitària. S’organitza en diverses comunitats: docència, institucional, recerca, mediateca, i treballs de l’alumnat. Els seus objectius són difondre, preservar, concentrar en un únic servidor i contribuir a la creació i ús de la producció científica pròpia.

A banda de la creació d’aquesta col·lecció, el CRAI-Biblioteca de Farmàcia col·labora en el Treball de Fi de Grau des del curs passat, mitjançant la realització d’un taller en cerca i ús d’informació científica. Els alumnes matriculats enguany trobareu tota la informació al respecte al Campus Virtual de l’assignatura.

Aquesta entrada s'ha publicat en Dipòsit Digital, Farmàcia, Novetat destacada, Serveis biblioteca, Sessions de formació i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.