Nova edició del Gran recapte d’aliments


El passat 13 de novembre es va presentar una nova edició del Gran recapte d’aliments, una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments i L’Obra Social “la Caixa”.

A l’acte, celebrat a la seu del Banc dels Aliments de Barcelona, hi van assistir l’Alcalde de Barcelona Xavier Trias, així com els consellers de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, i d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el director de l’àrea d’integració de l’ Obra Social ”la Caixa”, Marc Simon, els representants dels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya i el cuiner Isma Prados, que juntament amb la cuinera Carme Ruscalleda i d’altres personalitats en protagonitza la campanya de comunicació.

Aquest any, el 4t de la iniciativa, l’objectiu és arribar a recollir 1.400.000 quilos d’aliments a través de donacions. Per aconseguir-ho, s’habilitaran 800 punts de recollida a mercats i supermercats d’arreu de Catalunya, amb 10.000 voluntaris participants. També es podrà aportar aliments online a partir del dia 26 de novembre, a  www.bancdelsaliments.org i www.lacaixa.es.

Aquesta entrada ha esta publicada en Aliments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.