Dia Mundial contra la SIDA


Llaç SIDADemà dissabte serà 1 de desembre, Dia Mundial contra la SIDA. Com cada any s’han organitzat nombroses activitats a tot el món per continuar cridant l’atenció sobre aquesta malaltia i per difondre els avenços que s’han assolit envers la seva cura i eliminació. En aquest sentit cal destacar els resultats de l’informe anual d’ONUSIDA, on es recullen dades molt positives respecte a la reducció de més del 50% de noves infeccions en països en vies de desenvolupament, principalment a l’Àfrica. Tot i així, cal continuar la feina de prevenció i investigació.

Aquí us deixem el vídeo del missatge de Michel Sidibé, director executiu d’ONUSIDA:


Si voleu participar en alguna de les activitats relacionades podeu consultar la guia elaborada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. També us volem destacar com sempre el web de SIDA STUDI, “ONG creada l’any 1987 a Barcelona, treballa en la capacitació de les persones per prevenir el VIH/sida i per reduir l’impacte individual i social del virus en un marc de respecte als Drets Humans”.  Consulteu les activitats que han preparat i seguiu-los a Facebook i a Twitter.

Per últim, consulteu les obres sobre aquesta malaltia que trobareu als diferents CRAI biblioteques de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicina i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.