XXIX Exposició de Bolets a la Facultat de Farmàcia


Avui i demà, 3 i 4 de desembre, podreu gaudir de la XXIX Exposició de Bolets que organitzen la Unitat de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB, la Societat Catalana de Micologia, el CeDoc de Biodiversitat Vegetal (CRAI de la UB) i Parc Científic de Barcelona (UB) a la Facultat de Farmàcia de la UB. L’exposició, oberta al públic de 10 a 14 hores del matí i de 16 a 19 hores de la tarda, està situada a la planta baixa de l’edifici B.  L’entrada és lliure i oberta a tothom!Bolets_2012_Página_1

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Exposicions, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a XXIX Exposició de Bolets a la Facultat de Farmàcia

  1. farmacasanova ha dit:

    bona proposta, felicitats!, llàstima que duri tant poc!!

Els comentaris estan tancats.