Horaris i préstec de Nadal


Vacances Nadal 2012Ja tornem a tenir a tocar les vacances d’hivern. Us informem a continuació dels nostres horaris durant aquest període i dels terminis del servei de préstec durant el mateix.

Seguint directrius de Gerència de la UB, els CRAI Biblioteca de Farmàcia i CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera  romandran tancats des del 22 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos. Les úniques biblioteques que trobareu obertes són les d’Economia i Empresa, Biblioteca de Grau i la Filosofia, Geografia i Història, entre els dies 2 i 5 de gener, amb el seu horari habitual. Consulteu la notícia del CRAI al respecte.

D’altra banda, a partir de demà 12 de desembre, tots els documents prestats i renovats tindran com a data de retorn el dia 7 de gener. Així mateix, les peticions de préstec de documents a través del PUC rebudes a partir del 17 de desembre es serviran amb retard. Consulteu tota la informació sobre el préstec especial de Nadal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos, CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.