VII jornada de seguretat alimentària i administració local


jornada-alimentaria-administracion-2El proper dijous 13 de desembre tindrà lloc la VII jornada de seguretat alimentària i administració local. Sota el títol Pràctiques de risc en comerç minorista d’alimentació i en restauració,  la sala d’actes de l’Espai Francesca Bonnemaison acollirà un seguit de taules rodones i intervencions de diversos experts en salut pública, que tractaran i debatran  entorn temes com les toxiinfeccions alimentàries i les pràctiques de risc, amb l’objectiu de reflexionar i posar en comú mesures per millorar la seguretat alimentària.

La jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona i per l’Agència de la Salut Pública de Catalunya, és gratuïta, però l’aforament és limitat.

Podeu consultar el programa al web de l’Agència Catalana de Seguretat alimentària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Conferències, Farmàcia, Jornades i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.