Any nou, novetats al CRAI Biblioteca de Farmàcia


Així és, comencem l’any presentat-vos algunes novetats al nostre espai físic.

Hem canviat d’ubicació les taules d’estudi individuals. Abans estaven just davant de les sales d’estudi per grups, un lloc normalment sorollós. Ara les hem traslladat fins a l’extrem de la sala de monografies, el lloc més allunyat de les zones amb més soroll i moviment. Ho podeu veure a la fotografia:

D’altra banda, hem afegit més taules amb endolls, concretament a 8 taules de l’hemeroteca. Ara tenim un total de 18 taules amb connexió elèctrica i 52 endolls, ampliant així la disponibilitat per tal que connecteu els vostres portàtils i altres dispositius mòbils.

Per últim, hem habilitat l’opció d’escaneig a una de les dues fotocopiadores. Concretament, a la fotocopiadora situada darrere les prestatgeries de les revistes. A partir d’ara, podreu escanejar documents utilitzant la mateixa targeta amb la que feu les fotocòpies i les impressions. Podreu recollir els vostres arxius en format pdf a un dels ordinadors situats davant del taulell de préstec. Trobareu les instruccions sobre el procediments al costat de la fotocopiadora.

A la nostra pàgina de Facebook, a l’àlbum La biblioteca, podreu veure totes les fotografies d’aquestes novetats. Esperem que les trobeu útils i que serveixin per millorar els nostres serveis.

Aquesta entrada ha esta publicada en Biblioteques, Novetat destacada, Serveis biblioteca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.