Novetat bibliogràfica


modernist cuisineAvui us volem presentar una novetat bibliogràfica del fons de la Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera. Es tracta de l’Enciclopèdia sobre cuina Modernist cuisine : el arte y la ciencia de la cocina, una obra destinada a ser un referent i a revolucionar el món de la cuina.

Modernist cuisine està escrita per  Nathan Myhrvold, Chris Young i Maxime Bilet, científics i reconeguts cuiners, amb el suport de l’equip de The Cooking Lab, format per una vintena de membres.  Il·lustrada amb fotos d’una gran qualitat, l’enciclopèdia mostra amb detall tècniques culinàries innovadores inspirades en la ciència, explicant-ne pas a pas tot el procés,  permetent d’aquesta manera endinsar-se amb detall en tot tipus de tècniques i en aspectes com ara els procediments i les textures dels aliments.

L’obra consta de 6 volums, ordenats per les següents temàtiques:

– Volum 1: Història i fonaments
– Volum 2: Tècniques i equipament
– Volum 3: Animals i plantes
– Volum 4: Ingredients i preparacions
– Volum 5: Receptes preparades per a servir
– Volum 6: Manual de cuina, amb receptes d’exemple i taules de referència

La biblioteca, a més, també ha incorporat al seu fons Modernist Cuisine at home, volum que complementa els continguts de l’enciclopèdia, centrant-se en la cuina pensada per fer a casa.

 Podeu trobar Modernist cuisine i Modernist Cuisine at home sota el topogràfic 641.5 Myh.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Biblioteques, CRAI, Farmàcia, Llibres i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.