Receptes per colors


Avui el bloc de cultura culinària El comidista de El País recull les Receptes per Colors de la dissenyadora barcelonina Laura Valero. El seu projecte consisteix en una sort d’infografia de plats clàssics de la cuina del país. Així doncs, podem, per exemple, conèixer els ingredients i les seves proporcions per fer una truita de patates donant un cop d’ull a la infografia “truita de patates”. Afortunadament, la infografia en qüestió s’acompanya d’un breu text amb les instruccions necessàries per saber què hem de fer amb tots els ingredients.
La recepta canvia el seu discurs, de tal manera que no ens ofereix mesures concretes i precises, sinó un conjunt de colors que s’identifiquen amb ingredients i que en forma de franges ocupen, en la infografia, un espai més petit o més gran segons la importància de la seva proporció en la recepta.

tortillapatatas

Aquesta entrada s'ha publicat en Cuina, Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.