Infarma 2013


Infarma 2013Els propers dies 5, 6 i 7 de març es celebrarà l’edició d’enguany d’Infarma a Barcelona, concretament al Recinte Firal de Montjuïc. Estructurat en dos esdeveniments principals, el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia.

Podeu participar bé com a expositors, com a congressistes o com a visitants professionals. Les inscripcions en aquestes dues últimes modalitats les podeu fer a través de la pàgina web. Si us voleu inscriure com a congressista ho podeu fer amb un preu rebaixat fins el proper 4 de febrer. El termini per enviar pòsters científics finalitza el proper 31 de gener.

El dimecres dia 6 de març, segons consta al programa, es durà a terme un taller d’una hora sobre BOT Plus 2.0, base de dades accessible pels membres de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Farmàcia i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.