El Dr. Joan Permanyer ingressa com a Acadèmic de Número de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya


joan_permanyerEl Doctor Joan Permanyer, professor del Campus de l’Alimentació de Torribera,  ja és nou membre Acadèmic numerari a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. El nomenament va tenir lloc al Saló d’Actes de l’acadèmia, en una cerimònia on Permanyer va realitzar el discurs La conservació dels aliments: un repte continu per a la ciència, que va ser contestat pel Molt Il·lustre Dr. Josep Maria Ventura i Ferrero en nom de l’Acadèmia.

Permanyer,  Llicenciat i Doctor en Farmàcia per la UB i Diplomat en Sanitat i en Educació en Alimentació i Nutrició, és professor titular del Departament de Nutrició i Bromatologia i expert en Anàlisi i Control de Medicaments i Anàlisi i Control d’Aliments i Qualitat a la Indústria Alimentària, assignatures que imparteix  als ensenyaments de Farmàcia i Ciència i Tecnologia dels Aliments.

 El Doctor també ha estat guardonat amb el premi d’investigació del Consejo de Colegios Oficiales de Farmacéuticos de l’IESE.

Podeu conèixer més sobre ell a l’entrevista que va concedir al web del Campus de l’Alimentació.

Aquesta entrada s'ha publicat en CTA, Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.