Quatre professors del Campus de l’Alimentació formaran part del Comité Científic Assessor de Seguretat Alimentària de l’Agència de Salut Pública de Catalunya


abelmarine_262492292Els catedràtics de les Facultats de Farmàcia, Medicina i Biologia, vinculats al Campus de l’Alimentació de Torribera, Albert Bosch (Microbiologia), Joan M. Llobet (Toxicologia), Abel Mariné (Nutrició i Bromatologia) i Maria Carmen Vidal (Nutrició i Bromatologia) han estat nomenats membres del Comité Científic Assessor de Seguretat Alimentària de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, del que en serà president Abel Mariné.

Entre les funcions del Comitè destaquen l’elaboració d’estudis científics sobre seguretat alimentària i l’anàlisi de dades i estudis recopilats sobre aquesta matèria per l’Administració i les organitzacions civils, així com l’assessorament de la Comissió Directora de Seguretat Alimentària i les altres unitats de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Organismes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.