Dia Mundial contra el Càncer


World Cancer Day 2013Avui és el Dia Mundial contra el Càncer. La Unió Internacional contra el Càncer, a través de la web dedicada a aquest dia, pretén enguany esvair falses creences o mites respecte a aquesta malaltia. D’aquesta manera es vol assolir l’objectiu número 5 de la Declaració Mundial del Càncer. Per fer-ho, s’han elaborat una sèrie de recursos d’informació on es presenten fets i dades que revoquen aquests mites o creences. També podeu seguir la jornada a través de la seva pàgina de Facebook o a través de Twitter seguint el hashtag #WorldCancerDay.

L’Institut Català d’Oncologia, seguint la mateixa línia, també ens aporta informació sobre idees preconcebudes incorrectes envers el càncer.

Finalment, us deixem amb el recull de recursos d’informació elaborat des del CRAI Biblioteca de Medicina sobre el càncer. I l’ampli fons que podeu trobar sobre el tema als diferents CRAI Biblioteques de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina, Salut i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.