Repositori Institucional del Sistema Sanitari Públic d’Andalusia


Dipòsit del Sistema Sanitari Públic d'AndalusiaFa pocs dies que es va presentar al públic un nou repositori institucional, el del Sistema Sanitari Públic d’Andalusia. Aquest nou dipòsit recollirà:

toda la producción intelectual y científica generada por los profesionales del Sistema Sanitario Público de Andalucía, como resultado de su actividad asistencial, investigadora y de gestión, para garantizar su conservación, el acceso abierto y la difusión a toda la comunidad de profesionales, a otros científicos y a la ciudadanía.

Els seus continguts estan integrats per literatura científica en forma d’articles, llibres, ponències, conferències, etc., però també per altres documents fruit de l’activitat d’aquest ens i per altres obres de caire divulgatiu. A hores d’ara compta ja amb prop de 600 documents.

A la Guia general i de referència, trobareu un apartat amb més dipòsits i cercadors de dipòsits.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos electrònics, Salut, Webs i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.