Exposició amb motiu del Dia Internacional de la Dona


Dones escriptoresAmb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Comissió d’Igualtat de la Facultat de Farmàcia, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, organitza l’exposició: Una literatura pròpia, dones escriptores.

L’exposició es podrà veure a partir de demà dia 22 de febrer i fins el proper dia 13 de març,  al vestíbul de l’Edifici A de la Facultat de Farmàcia. Podeu descarregar-vos el fullet explicatiu de la mateixa. Us deixem el resum:

Avui a Catalunya, i arreu del món, comptem amb un nombre molt important de dones que escriuen, de dones que fan literatura: novel·la, poesia, assaig, narrativa … Les obres d’aquestes dones són llegides per un públic molt ampli i heterogeni. Tanmateix, no es pot entendre la riquesa narrativa catalana actual sense tenir present l’esforç de les autores que ens han precedit en el temps.

Els èxits d’avui són fruit, també, de la tasca de totes les escriptores, que a través de la seva obra, ens han transmès sentiments, opinions i experiències i que ens han mostrat la seva pròpia visió del món. Aquesta exposició vol fer visible el treball de les dones en l’àmbit de la literatura catalana, així com la incidència de les seves aportacions a la producció cultural del nostre país.

Esperem la vostra assistència.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.