Es presenta “Aprofitem el menjar!” una guia per a la reducció del malbaratament alimentari a l’hostaleria


guia_aprofitem_el_menjarLa Fundació Alícia i l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona han presentat Aprofitem el menjar!, una guia amb recomanacions per reduir el malbaratament alimentari als establiments del sector de la restauració.

Amb aquesta guia, que compta amb el suport l’Agència de Residus de Catalunya, es vol aconseguir que les empreses i establiments aprofitin al màxim els recursos i que es perdi la menor quantitat d’aliments possible, a través, entre d’altres, de consells per aconseguir una correcta planificació de la compra, emmagatzematge i elaboració dels aliments.

Es calcula que entre un 4 i un 10% dels aliments de l’hosteleria, la restauració i els  càterings acaba a les escombraries, fet que es tradueix en unes pèrdues anuals de més de 40.000 tones de menjar.

Podeu accedir a la guia a través d’aquest enllaç.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.