Es crea el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya


acdn_quadratEl passat 7 de març el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat la creació del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya.

Amb la creació del col·legi es vol dotar als Dietistes-Nutricionistes d’una corporació que defensi els seus interessos i que representi  l’exercici de la professió contribuint en la promoció del dret a la salut i a una assistència sanitària.

D’aquesta manera, s’acompleix l’objectiu de l’’Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes, entitat sense ànim de lucre formada per més de 1000 associats, que durant els darrers anys havia treballat per la formació del Col·legi, aglutinant els professionals de la dietètica i la nutrició de Catalunya i lluitant per la promoció i regulació del dietista-nutricionista en la societat catalana.

Podeu conèixer el Projecte de decret de creació del col·legi al web del parlament, i visualitzant l’acte parlamentari on es va aprovar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Nutrició, Organismes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.