Clinical Knowledge Summaries (CKS)


CKSDes d’avui està accessible la pàgina dels Clinical Knowledge Summaries (CKS). Es tracta d’una aplicació desenvolupada pel National Institute for Health and Care Excellence (NICE) del Regne Unit.

Es tracta d’una base de dades amb informació sobre més de 300 temes freqüents en atenció primària. Permet cercar per tema o especialitat clínics. A més a més es complementa amb la base de dades d’evidències NHS Evidence website. Aquesta última  permet enregistrar-se per obtenir així serveis de valor afegit com ara guardar cerques i resultats, classificar i exportar aquests últims i rebre alertes per correu electrònic.

Aquesta entrada ha esta publicada en Aplicacions, Bases de dades, Farmàcia, Medicina, Webs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.