Conferències i Seminaris al Campus de l’Alimentació de Torribera


campusEl Campus de l’Alimentació de Torribera continua amb l’organització de conferències i seminaris, aquesta vegada, entorn la qualitat nutricional i l’alimentació vinculada al món empresarial.

El proper dimecres 10 d’abril a les 13:30h i sota el títol Qualitat nutricional i tecnologia dels lípids, el Professor del Departament de Nutrició i Bromatologia de la UB, Francesc Guardiola, realitzarà el primer seminari,  presentat pel  director de l’INSA-UB i Doctor Joan Maria Llobet , a l’Aula 5 de l’Edifici La Masia.

L’endemà, dia 11 d’abril, la Sala de les Voltes de La Masia acollirà a la mateixa hora la conferència Emprenedoria en el sector de l’alimentació, a càrrec de la professional del sector Jèssica Hierro i de Diego Méndez i Mikel Estivariz, membres de l’empresa Méndez & Estivariz, i organitzada per Grameimpuls. A continuació la directora tècnica de Bacteralia, Anna Malapeira, impartirà De la idea universitària a la realitat empresarial, una bona oportunitat de tenir més coneixement sobre la materialització de projectes empresarials.

Aquesta entrada ha esta publicada en Campus de l'Alimentació de Torribera, Conferències, Nutrició, Seminaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.