El Celler de Can Roca, millor restaurant del món


CELLER CAN ROCAEl Celler de Can Roca és el millor restaurant del món. Així ho ha decidit la prestigiosa revista britànica Restaurant Magazine, que cada any elabora un rànking amb els 50 millors establiments dels 5 continents. A la llista, votada per més de 800 experts d’arreu del món, el restaurant gironí puja un esglaó i desbanca el restaurant danès Noma, que cau al segon lloc després de 3 anys encapçalant-la.

D’aquesta manera, l’establiment dels  germans Joan, Josep i Jordi Roca torna a situar la cuina catalana al capdamunt de la gastronomia mundial, agafant el relleu d’El Bulli de Ferran Adrià, guardonat 5 vegades amb aquesta distinció.

La cerimònia es va celebrar a la luxosa sala Guildhall de Londres, on s’hi van congregar les figures més destacades de la gastronomia a nivell planetari, que van aplaudir la victòria dels gironins, favorits en totes les travesses.

Podeu trobar bibliografia amb la cuina del Celler de Can Roca al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació, amb destacats llibres com La Cocina al vacío o La Cuina de la meva mare : les millors receptes de la cuina catalana de tota la vida.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Farmàcia, Notícies, Premis i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.