Londres acollirà una exposició d’El Bulli


Ferran AdriàL’art culinari de Ferran Adrià i el Bulli arriba a Londres. El centre cultural Somerset House acollirà des del 5 de juliol  fins el 29 de setembre l’exposició ‘elBulli: Ferran Adrià and The Art of Food’, una retrospectiva de la cuina del xef català, doctor honoris causa per la UB i impulsor de la Bullipèdia.

La mostra és una adaptació de la que es va poder veure al Palau Robert de Barcelona l’any 2012  i recorre la història i el procés creatiu del Bulli, des de la investigació prèvia fins el resultat final, a través d’imatges del restaurant i de l’activitat culinària, d’apunts de documentació dels plats i de crítiques periodístiques, entre d’altres.

L’exposició, que es va presentar el passat dijous a la capital londinenca en presència de Ferran Adrià, arriba a Anglaterra gràcies al suport de la Generalitat i l’Institut Ramon Llull.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Farmàcia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.