Una publicació de recerca en Tecnologia Farmacèutica té més de 3000 consultes


Expert Systems for Human, Materials and AutomationUna nova metodologia per a la preformulació i formulació de medicaments desenvolupada pel grup format per JMª Suñé Negre, JR Ticó Grau, M Miñarro Carmona, E García Montoya i P Pérez Lozano de Tecnologia Farmacèutica està sent consultada electrònicament de forma massiva mitjançant el capítol titulat “SeDeM Diagram: A New Expert System for the Formulation of Drugs in Solid Form” publicat en el llibre d’accés lliure “Expert Systems for Human, Materials and Automation“, essent els països amb més consultes USA, India, Xina, UK i Japó. Es tracta d’una nova metodologia per a la formulació de medicaments aplicant criteris científics, objectivables i modelitzat matemàticament. A partir de 12 assaigs experimentals, el sistema expert SeDeM possibilita l’aplicació del “Quality by Design Development” i el compliment de les normatives FDA/ICH Q8, Q9 i Q10.

Font de la notícia: Notícies de la Facultat de Farmàcia

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Recerca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.