Les exposicions del CRAI al Dipòsit digital


diposit_digitalS’ha creat una nova col·lecció al Dipòsit digital de la UBla d’Exposicions / Vitrines del CRAI de la UB. En ella podreu trobar més de 100 ítems que apleguen els materials que els diferents CRAI Biblioteques han elaborat per les exposicions que han fet. Sovint, aquestes exposicions tenien una part virtual, formada per imatges, presentacions, cartells o llocs web, a banda de la part física o tangible. Entre aquestes trobareu totes les que hem fet al CRAI Biblioteca de Farmàcia:

I també la que es va fer al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera amb motiu de la inauguració dels nous espais.
Així mateix es troben accessibles  les imatges que han ocupat l’espai de La Vitrina de la pàgina inicial del CRAI. I també els calendaris del CRAI que des de fa tres anys elabora el Grup de Treball de Difusió de Serveis.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campus de l'Alimentació de Torribera, CRAI, Dipòsit Digital, Exposicions, Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.