1a Jornada sobre Nutrició Esportiva al Campus de l’Alimentació de Torribera


programa_jornada_nalesEl Campus de l’Alimentació de Torribera acull el proper dijous 6 de juny la 1a Jornada sobre Nutrició Esportiva, una bona oportunitat  de conèixer els fonaments i les estratègies per a millorar el rendiment i la salut a l’hora de practicar esport.

La jornada, que vol ser un punt de referència en la nutrició esportiva, està dirigida a estudiants del grau de Nutrició Humana i Dietètica,  professionals i aficionats al món de l’esport,  professionals de la salut relacionats amb l’esport, nutricionistes i dietistes.

Us hi podeu apuntar omplint aquesta fitxa i enviant-la a info@nutritionalcoaching.com. Per a més informació podeu trucar al 938946962 o enviar un correu a l’adreça citada.

La cita és de 10:30 a 14 i de 15:30 a 19 a la Sala de les Voltes de la Masia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Campus de l'Alimentació de Torribera, Jornades, Nutrició. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.