La Dra. Planas ingressa a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya


El proper dilluns 10 de juny la Molt Il·lustre Dra. Joana M. Planas ingressarà com a acadèmica numerària a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya amb la lectura del discurs “Giravolts a l’entorn del resveratrol, un polifenol natural”. Seguidament la contestarà, en nom de l’Acadèmia, el Molt Il·lustre Dr. Joan J. Guinovart Cirera, acadèmic numerari de la 7a secció, dedicada a la Ciència i Professió Farmacèutiques. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Acadèmia, a l’antic Hospital de la Santa Creu, a les 7 de la tarda.

Dra. Planas

La Dra. Planas, catedràtica del Departament de Fisiologia de la Facultat de Farmàcia, és des del 1999 la investigadora responsable del grup de recerca consolidat Fisiologia i nutrició experimental i autora d’una prolífica bibliografia, així com d’una patent registrada el 2006 (podeu consultar aquí el seu currículum en detall).

A la biblioteca podeu trobar una col·lecció dels discursos llegits en l’entorn de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Finalment, també podeu ampliar la cerca sobre la temàtica del discurs en concret, cercant al catàleg per paraula clau “resveratrol” o per la matèria “polifenols”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.