Jornada El malbaratament d’Aliments i la Seguretat Alimentària


prou_malbaratarEl proper dilluns 17 de juny es celebra la Jornada El Malbaratament d’Aliments i la Seguretat Alimentària, una activitat que vol ser un punt de trobada de reflexió, idees i propostes per  reduir el malbaratament d’aliments i augmentar la donació i l’aprofitament segur del menjar entre les persones que més ho necessiten.

L’acte, del que ja s’han exhaurit les places d’inscripció, comptarà amb la presència del Conseller de Salut, Boi Ruiz, el president de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, i Abel Mariné, president de l’ACCA i Catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona.

Durant la jornada es presentarà la “Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista” elaborada amb l’objectiu de resoldre dubtes en matèria de seguretat alimentària i evitar el malbaratament del menjar.

La jornada, organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i l’Agència de Seguretat Alimentària,  amb l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, tindrà lloc de 9h a 14:30h a l’edifici Salvany del carrer Roc Boronat 85-91 de Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Farmàcia, Jornades i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jornada El malbaratament d’Aliments i la Seguretat Alimentària

Els comentaris estan tancats.