Obert el termini per presentar candidatures a la Distinció a les millors activitats de divulgació impulsades per doctors de la UB


Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Distinció del Claustre de Doctors i del Consell Social de la UB

S’ha obert el període per presentar candidatures a la primera convocatòria de la Distinció de la UB a les millors activitats de divulgació científica i humanística, guardó que atorguen el Claustre de Doctors i el Consell Social de la UB. Hi poden optar els doctors de la Universitat que hagin contribuït de manera rellevant a la divulgació de les ciències, la tècnica, la formació, la cultura i les idees a través dels mitjans de comunicació o d’institucions culturals.

El premi, que tindrà un caràcter anual, té com a objectiu reconèixer i destacar la projecció dels doctors de la UB per la seva trajectòria en activitats de divulgació o opinió que representin aportacions remarcables en els diversos àmbits de les ciències i de les humanitats, i que hagin ajudat a projectar, difondre o valorar el coneixement i els valors científics, tècnics i socials que la Universitat de Barcelona vol promoure.

El…

View original post 36 more words

Aquesta entrada ha esta publicada en Premis, Recerca, Universitat de Barcelona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.