Scopus


Últimes novetats a Scopus: augmentat el límit d’exportació de 2000 a 20000 referències i millorada la interoperabilitat amb ORCID. Més informació a: http://www.info.sciverse.com/news-events/releases/scopus/2013/06/15/upgrades-scopus

scopusScopus es una base de dades de referències bibliogràfiques i cites de l’empresa Elsevier. Avalua publicacions d’editorials universals i multidisciplinars del camp de les humanitats i les arts d’entre altres disciplines. Scopus inclou dues mètriques de factor d’impacte, l’ Scimago Journal Rank (SCR) i l’Source-Normalized Impact Paper (SNIP) que permet conèixer el nombre de vegades que un article ha estat citat. Tamé inclou l’ índex h.

La base de dades permet fer cerques simples, avançades, generar alertes i exportar les referències bibliogràfiques directament al Refworks. També disposa de l’eina Journal Analyzer que permet avaluar el rendiment d’una revista científica.

Podeu accedir a la base de dades des de la pàgina inicial del CRAI > Recursos d’informació > Bases de dades > SCOPUS – V.4 (Elsevier). SciVerse

Al Dipòsit Digital de la UB teniu a la vostra disposició diverses guies que us podem resultar molt útils a l’hora d’utilitzar…

View original post 26 more words

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Recursos electrònics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.