Préstec d’estiu


Prestec estiuEls CRAI Biblioteques de la UB us ofereixen un préstec especial d’estiu del 15 de juliol al 2 de setembre, amb algunes excepcions com els documents de préstec en cap de setmana. Per qualsevol consulta no dubteu a contactar amb nosaltres, ja sigui al CRAI Biblioteca de Farmàcia, ja sigui al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera.

Les reserves de documents fetes durant el mes d’agost, període en el qual els CRAI Biblioteques estaran tancats, es començaran a tramitar a partir del 26 d’agost, en el cas del CRAI Biblioteca de Farmàcia i a partir del 2 de setembre en el cas del CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera.

D’altra banda, el servei de préstec consorciat PUC via web quedarà suspès a partir del 23 de juliol i l’in-situ a partir del 5 d’agost en el cas del CRAI Biblioteca de Farmàcia i a partir de l’1 d’agost en el cas del CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera.

Recordeu els horaris especials d’estiu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos, Biblioteques, CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.