Granada acull el XX Congrés Internacional de Nutrició


Logo_ICNEl Palacio de Congresos y  Exposiciones de Granada acollirà del 15 al 20 de setembre el XX Congrés Internacional de Nutrició, que per primera vegada es celebrarà a Espanya.

El congrés, el més prestigiós del sector, està organitzat per la Sociedad Española de Nutrición i promogut per la International Union of Nutritional Sciences (IUNS) i reunirà més de 5000 experts en la matèria, que podran assistir als 90 simposis paral·lels i 38 de patrocinats per entitats públiques i empreses que s’hi realitzaran.

Sota el lema “La unión de culturas a través de la nutrición” es presentaran els avenços en la investigació i s’abordaran 8 grans temàtiques que giren entorn la nutrició i l’alimentació, relacionades amb aspectes com la salut pública i el medi ambient, les malalties, els nutrients, els compostos bioactius, les pràctiques de cultiu i l’educació nutricional, la nutrició personalitzada a través de la nutrigenòmica i la nutrigenètica, l’activitat física…

Prèviament, del 12 al 14 del mateix mes, la Universitat de Granada organitza la X International Food Data Conference, on es presentaran les principals novetats en bases de dades, mètodes analítics, composició d’aliments i càlculs nutricionals, entre d’altres.

Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Aliments, Conferències, Congressos, Farmàcia, Nutrició. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.