Factor d’Impacte 2012


JCR ToolFa pocs dies s’han publicat els factors d’impacte per l’any 2012. Si sou membres de la UB podeu entrar al Web of Knowledge i consultar el Journal Citation Reports.

Com sabeu, l’accés a aquesta base de dades es fa gràcies a la llicència nacional de la FECYT. Enguany, han elaborat una eina que permet una consulta més àgil i millorada de les dades del FI, la JCR Tool. Amb aquesta eina podreu, per exemple, seleccionar un rang d’anys a l’hora de fer les cerques, fer aquestes a una de les dues edicions, la Science Edition o la Social Science Edition, o fer-les a totes dues edicions simultàniament o exportar els resultats a un document pdf.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.