La Nit de la Recerca 2013


Looking for some quality time and fun learning on a Friday night out? D’aquesta manera ens presenta la Comissió Europea la Researchers’ Night. Aquesta “festa de la recerca” té lloc un divendres a la nit del mes de setembre a 300 ciutats de 35 païssos europeus. Es celebra des del 2005 i enguany serà aquest divendres 27.
La finalitat d’aquesta festa és la divulgació científica mitjançant l’organització de diverses activitats en les que el públic en general pot interactuar amb els investigadors. Hi participen diferents ciutats espanyoles; a Catalunya es celebra a Girona i a Barcelona.
A Barcelona la Nit de la Recerca 2013 tindrà lloc al CosmoCaixa i està organitzada per l’equip d’investigadors de BIOcomuniCA’T amb la col·laboració de la Fundació Dr. Robert i moltes altres entitats de Barcelona. Tot i que és una festa nocturna, les activitats començaran a les 17:00h. Els tallers, jocs i trobades amb científics d’aquesta edició estaran relacionats amb la recerca feta actualmente en el camp de les malalties minoritàries.


Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades, Recerca, Salut i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Nit de la Recerca 2013

  1. Molt interessant aquesta festa de la investigació, una forma atractiva d’insentivar als participants … tant de bo això es d’algun moment a tot el món i no només a Europa … que interessant!

Els comentaris estan tancats.