Estratègies per augmentar la qualitat i l’impacte de les publicacions científiques


El proper 10 d’octubre, de 9 a 12.30 h, l’Aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB acollirà l’acte «Estratègies per augmentar la qualitat i l’impacte de les publicacions científiques», en què destaquen les conferències que impartiran el Dr. Liz Gaskell, Cell Press Editor d’Elsevier, i David Miño, Product Sales Manager d’Elsevier. El seminari és obert a tothom però és necessari inscriure-s’hi.

Aquesta activitat, que s’adreça especialment als investigadors/es, se centrarà en dos grans temes: les pautes per poder enfocar oportunament la dedicació acadèmica, i la metodologia essencial i alguns dels recursos estilístics per elaborar un bon article d’acord amb els criteris que exigeixen les revistes acadèmiques més prestigioses.

Esperem que sigui del vostre interès!

scientific_writing[Font de la imatge: MichaelWu, a Flickr, mitjançant una llicència Creative Commons BY-NC-SA]

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Ciència, Recerca, Revistes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.