Novetat bibliogràfica: 100 procedimientos normalizados de trabajo, básicos para la industria farmacéutica


Agua de Alibour. Laboratorio de Introduccion a los Estudios Farmaceuticos IIAquesta monografia del doctor en Farmàcia Enrique Benéitez Palomeque, editada a Madrid l’any 2012, és la continuació d’una altra obra publicada al 1996 pel mateix autor: Good Manufacturing Practices. La gestión técnica en la fabricación de medicamentos. Consejos prácticos. Seguint la mateixa línia de l’obra citada, l’autor pretén oferir un compendi pràctic de procediments i protocols per donar cobertura tècnica, pel que fa a l’àmbit de la documentació, als laboratoris farmacèutics amb relació al compliment de les Good Manufacturing Practices.
El llibre està dividit en 100 capítols i cadascun d’ells es correspon amb un procediment. Les temàtiques són diverses: control de qualitat, validació de la neteja, qualificació de la maquinària, gestió de productes en la planta farmacèutica, organització i funcions del personal, etc. També incorpora bibliografia i legislació de referència.

Trobareu més informació sobre aquesta temàtica al nostre catàleg buscant les matèries “control de qualitat”, “medicaments” i “indústria farmacèutica”. La monografia que us presentem la trobareu al CRAI Biblioteca de Farmàcia buscant el topogràfic 615.012 Ben. 

[Font de la imatge: fG!, a Flickr, sota llicència CC BY-NC-ND 2.0]
Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Farmàcia, Medicaments, Serveis biblioteca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.