Relibrea


Del cartell original de Relibrea

Fa uns quants anys ja, us vam parlar d’alguns serveis que faciliten l’intercanvi o la venda de manuals i altres llibres universitaris. Ara acaba d’aparèixer un de nou i ens en volem fer ressò. Es tracta de Relibrea i el seu funcionament és molt similar als altres, tot i que no només inclou llibres d’ensenyaments superiors, sinó de tots els nivells d’ensenyaments reglats així com també llibres d’idiomes o per preparar oposicions.

Cal enregistrar-se per poder publicar els anuncis dels llibres que es volen vendre o regalar. Al formulari per publicar-los, cal indicar el nivell d’ensenyament al que corresponen, l’estat en què es troben, una petita descripció, útil per indicar a quin ensenyament pot resultar més útil, a banda de les dades bàsiques del llibre. També permet adjuntar imatges.

Aquesta entrada s'ha publicat en Webs i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.